Even voorstellen - John Akkermans

15-12-2016

Even voorstellen John Akkermans, nieuwe intercedent bij Vakmasters

John is 47 jaar en is geboren in Brabant en woonachtig in Zeeland. Met de diploma’s Timmerman niveau 2 & 3, Assistent Uitvoerder en zijn aannemerspapieren opzak heeft John al ruim 22 jaar ervaring in de bouw. 9 jaar geleden solliciteerde hij bij Bouwmensen, voorheen Bouwopleiding Zeeland, als leerlingen coördinator. John plaatst met veel plezier leerlingen uit voor de opleiding, dit zal John nog steeds blijven doen alleen nu is er de koppeling gelegd als intercedent bij Vakmasters.

‘’De combinatie Vakmasters en Bouwmensen is voor mij een verlengstuk van wat ik nu doe’’ vertelt John. ‘’Ik vind het uitplaatsen van de leerlingen erg leuk en hoop in mijn nieuwe functie bij Vakmasters daar in door te groeien. Ik ken de markt, door mijn ervaring kan ik goed inspelen op de vraag in de markt’’ aldus John.

Doel

Ik hoop in mijn functie als intercedent veel goede matches te kunnen maken en veel jongeren aan het werk te kunnen helpen. De meeste vak volwassene die als kandidaat binnen komen bij Vakmasters ken ik al uit de tijd dat zij leerling waren bij Bouwmensen. Dit zal zeker tot zijn recht komen bij het uitplaatsen wanneer een leerling doorstroomt als vak volwassene. Maar ook door mijn kennis en ervaring hoop ik de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf te plaatsen.

 

John Akkermans

Intercedent

0622717687

Alle nieuwsberichten

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV