"ik zit hier prima, ik voel mij er thuis"

Robert, 52 jaar, Metselaar, werkzaam bij Vakmasters sinds september 2015.
Via een banenmarkt kwam ik in aanraking met een medewerker van Vakmasters, er was een mooi groot project in de buurt. Daar had ik wel oren naar en zo, heel makkelijk ben ik hier terecht gekomen.
Ik ben metselaar in hart en nieren, nooit iets anders willen doen. Ik heb al vele projecten voor Vakmasters gemaakt. Vooral de verschillende projecten maken het voor mij leuk en daardoor blijft het ook interessant en uitdagend.

Na de bouwvak in 2017 kreeg ik in het weekend een licht herseninfarct en kon daardoor dus helaas niet werken. Eerlijk gezegd maakte ik mij in eerste instantie wel wat zorgen over mijn baan. Gelukkig kreeg ik van Vakmasters regelmatig te horen dat ik mij daarom niet druk hoefde te maken en mij moest focussen op mijn herstel. We hebben in die tijd veel contact gehad en dat vind ik fijn.
Op een gegeven moment kwam de tijd dat ik weer op therapeutische basis wat mocht gaan werken, dit kon ik doen bij de zustermaatschappij van Vakmasters, op de werkplaats van Bouwmensen Zuidwest. Daar begeleide ik de leerling metselaars in de opleiding, dit was in het begin heel zwaar voor mij maar na verloop van tijd vond ik het heel erg leuk. In Juni 2018 was ik weer klaar om de bouw op te gaan en heb ik inmiddels ook mijn leermeesterpas gehaald. Het begeleiden van leerlingen, jong of ouder, blijf ik toch heel erg leuk vinden, hier haal ik echt mijn plezier uit! Ik vind het mooi om de groei van de beginnend metselaars te zien en hen te motiveren om altijd het positieve eruit te halen. Werken bij Vakmasters voelt goed, ik voel mij gewaardeerd en echt lid van het team. Kortom, ik zit hier prima, ik voel mij er thuis.
En inmiddels ben ik ook in vaste dienst getreden bij Vakmasters.

 

          

      

"Metselaar in hart en nieren"