Welkom bij
Vakmasters Delft

015 3646620 zuidholland@vakmasters.nl

Bouwmensen Apeldoorn CV MBO opleiding bouw bouw opleiding werken en leren veva technie ( (2)

Wij zijn
Vakmasters Delft

Vakmasters is een landelijk uitzendbureau voor de bouw en techniek. Wij staan voor goed werkgeverschap. Dit houdt in dat wij volledig verlonen volgens de Bouw-CAO en dat onze medewerkers vanaf dag één deelnemen aan het bouwpensioenfonds (BPF). In tegenstelling tot veel uitzendbureaus hebben wij geen winstoogmerk, waardoor JIJ op de eerste plaats komt! Wij houden persoonlijk contact met jou en vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. En niet onbelangrijk: we hebben heel veel leuke banen in diverse regio’s.

Wil jij graag aan het werk en dan ook nog een extraatje verdienen?We hebben op dit moment een te gekke actie lopen. Kom je bij ons in dienst, dan ontvang je na 4 weken voor ons gewerkt te hebben voor minimaal 36 uur per week een beloning van 100 €!!

Dus ben jij degene die graag iets extra’s ontvangt naast zijn salaris, twijfel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op

Maar dat is nog niet alles…Ben jij bij ons in dienst en komt er iemand via jou voor minimaal 4 weken bij ons te werken, dan ontvang je ook nog eens 50 €!!Bekijk ons aanbod en wie weet wordt je helemaal enthousiast van één van onze vacatures. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Geen paniek, ook dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en de mogelijkheden te bekijken. We steken graag onze handen uit de mouwen om een leuke baan voor je vinden in de bouwsector.Deze actie is alleen geldig voor de regio Zuidwest en Zuid-Holland.

Contact

Vestiging Delft

Rijnweg 10
2627 BK, Delft

015 3646620
zuidholland@vakmasters.nl

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-16:30

Vacatures van Vakmasters Delft

Betontimmerman heel Zuid Holland

Timmerman beton
Bekijk vacature >

Grondwerker heel Zuid Holland

Grondwerker
Bekijk vacature >

Kozijnenmonteur

Timmerman
Bekijk vacature >

Metselaar heel Zuid Holland

Metselaar
Bekijk vacature >

Nieuwbouw Metselaar

Metselaar
Bekijk vacature >

Schilder heel Zuid Holland

Schilder
Bekijk vacature >

Meest gestelde vragen

Altijd een vestiging bij jou in de buurt

X
- Enter Your Location -
- or -