Zoek een baan

Vakmasters Rivierengebied

Vakmasters Rivierengebied levert u vakkrachten en/of nieuwkomers in de bouw waar en wanneer u die nodig hebt. Timmerlieden, metselaars, stucadoors, tegelzetters: Vakmasters Rivierengebied heeft of vindt voor elke klus een geschikte medewerker. 

Continuiteit voor de bouwsector
De arbeidsmarkt is in beweging, perioden van overschot en schaarste wisselen elkaar sneller af dan tevoren. Dat vraagt om meer flexibiliteit. Om de continuïteit voor de bouwsector te kunnen garanderen is er, meer dan ooit, de noodzaak om vaklieden voor de sector te behouden. Vakmasters Rivierengebied is een initiatief van de Nederlandse opleidingsbedrijven in de bouw dat zich, zonder winstoogmerk, ten doel stelt om vraag en aanbod binnen de sector optimaal op elkaar af te stemmen.Vakmasters Rivierengebied is een samenwerkingsverband van de opleidingsbedrijven Bouwmensen Zuid-Holland Zuid en Bouwmensen Rivierengebied. Met een verzorgingsgebied dat grofweg wordt begrensd door vier grote rivieren: Merwede, Waal, Lek en Oude Maas.

"Door Vakmasters Rivierengebied ben ik nog aan het werk."
- Ricardo Touwslager
"

Ricardo Touwslager

"Ik werkte bij ERA Contour tijdens mijn niveau 2 en 3 opleiding. Helaas mocht ik niet bij het bedrijf blijven werken, omdat er geen nieuwe mensen werden aangenomen. Vakmasters Rivierengebied heeft mij toen geholpen. Doordat ik me bij hen aanmeldde, kon ik toch bij ERA Contour blijven. Door Vakmasters ben ik nog aan het werk en ik vind het super! Ik werk nu anderhalf jaar op de afdeling bouwservice en heb het nog steeds hartstikke naar mijn zin.  Het werk is heel divers, het is elke dag anders en dat is heel leuk. Ik heb goede ervaringen met Vakmasters Rivierengebied. Het is een goed georganiseerd bedrijf. Als er iets is, word je goed geholpen. De contacten met de organisatie zijn persoonlijk en dat is heel fijn."

Lees hier nog meer ervaringen met Vakmasters Rivierengebied.

 

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV