Vakmasters

Visie

Eén van de belangrijkste factoren van het succes van een bedrijf zijn de medewerkers, het “menselijk kapitaal”.  Aandacht voor motivatie, benutten van kwaliteit en creëren van mogelijkheden tot zelfontplooiing zijn binnen elke onderneming van cruciaal belang. Wij laat deze zaken als een rode draad meelopen in de match van geschikte medewerkers voor uw bedrijf. Wij stellen onze mensen centraal en bieden hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. We doen dit door het aanbieden van een vakopleiding en/of training en een goede begeleiding.

Een praktische instelling, een kwalitatief hoog dienstverleningsproduct met een flexibel karakter, dat is waar Vakmasters Zuidwest voor staat.

Onze dienstverlening

Vakmasters levert u vakkrachten en/of nieuwkomers in de bouw waar en wanneer u die nodig hebt. Timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters: Vakmasters heeft voor elke klus een geschikte medewerker.

Vakmasters Personeelsdiensten is actief in geheel Nederland.

Wij richten ons op het uitzenden en detacheren van bouwtechnisch personeel van niveau 1 t/m 4

Voor bedrijven die op zoek zijn naar bouwkundig (vak) personeel of zij-instromers in de bouw voor een lange of korte periode, heeft Vakmasters de mogelijkheid om, via een sterk netwerk, kwalitatief goed personeel te bemiddelen.

Vakmasters levert de volgende diensten:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en Selectie
  • Outplacement
  • Trainingen

Veiligheid en kwaliteit

Opleidingsbedrijven uit de Bouw en Infra hebben in 2013 / 2014 besloten samen te gaan in één vereniging.

Met een landelijk eenduidige uitstraling en gebundelde krachten richten zij zich op de toekomst en blijven ze zich sterk maken voor het opleiden van voldoende gekwalificeerde vakmensen voor de bouw. Vakmasters Zuidwest is een zelfstandige uitzendorganisatie, gespecialiseerd in de bouwbranche. De samenwerking met de opleidingsorganisaties betekent dat Vakmasters Zuidwest een inhouse constructie heeft, waarmee de afstemming op het gebied van opleiden en ontwikkeling van haar personeel en de instroom is gegarandeerd.

Aandacht voor scholing en begeleiding van (aankomende) bouwtalenten staat centraal in onze dienstverlening. De activiteiten zijn erop gericht om bouwtalenten continu te scholen, te coachen en te begeleiden. Hierdoor worden hun capaciteiten optimaal ontwikkeld. Door deze persoonlijke en intensieve aanpak weten wij nieuw bouwtalenten te creëren en te behouden.

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV