Vakmasters timmert aan de weg

21-07-2015

Na lange tijd zit de bouw weer in de lift. In het algemeen hebben bouwbedrijven niet te klagen over de orderportefeuille en wordt de naam Vakmasters al snel genoemd als men op zoek is naar flexibel en gemotiveerd personeel.

Vakmasters personeelsdiensten bouw en techniek groeit in een gestaag tempo mee. De onderneming investeert niet alleen in het vakbekwame personeel dat gedetacheerd wordt bij de bouw- en infrabedrijven, ook de organisatie intern heeft zich versterkt.

Babs Geldof en Karolina Wraga zijn de nieuwe gezichten van Vakmasters. Inmiddels zijn ze bij een aantal bedrijven al goed bekend, maar toch stellen zij zich nogmaals aan u voor.

Babs is sinds februari 2015 in dienst getreden, nadat ze al tal van ondersteunende activiteiten heeft verricht voor de bouwopleiding. De stap om als intercedent aan de slag te gaan voor Vakmasters was daarmee snel gemaakt. Ze bezit gedegen kennis van het vak en communiceert gemakkelijk en doelgericht met de opdrachtgever en personeel. “snel en doelgericht anticiperen op de vraag van ondernemers is essentieel. Een goede kennis van de cultuur en structuur van een bedrijf en haar klanten is noodzakelijk om goed in te kunnen spelen op de vraag”, vertelt Babs. “Als je iemand uitplaatst, moet hij of zij gelijk inzetbaar zijn en in de groep passen. We screenen de kandidaten zorgvuldig en overleggen voordat we een advies uitbrengen. Het zorgt er niet alleen voor dat de opdrachtgever tevreden is, maar ook dat ons personeel zich thuis voelt en daardoor beter presteert.”

Karolina completeert het team sinds april. Ze heeft, voordat ze door Vakmasters is aangetrokken, ruime ervaring opgedaan bij een ingenieursbureau waar ze gespecialiseerd was in arbeidsbemiddeling, communicatie en arbeidsrecht.

“Vakmasters richt zich specifiek op de bouw, schilders en infra en ontzorgt zowel de opdrachtgever als de werknemer volledig als het op contracten, verzekeringen en andere zaken aankomt. We begeleiden persoonlijk en zakelijk, waardoor ondernemingen zich bezig houden met datgene waar het om gaat: Bouwen”, aldus Karolina. “de toegevoegde waarde die we met onze specifieke kennis inbrengen”.

Door het aantrekken van Babs en Karolina, heeft Vakmasters ervoor gezorgd dat er altijd een aanspreekpunt is, een persoon die weet waarover het gaat.

Babs en Karolina zijn erg gedreven. Zoals ze het omschrijven voelen ze zich verantwoordelijk voor het menselijk kapitaal dat de organisatie bezit. Als je dat koestert dan ligt er een gezonde basis voor een succesvolle samenwerking. U zult ongetwijfeld op korte termijn persoonlijk kennismaken met deze nieuwe professionals van Vakmasters.

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij alle werkdagen (maandag t/m vrijdag) geopend van 8.00 uur tot en met 16.30uur.

U kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers: Karolina Wraga 06-22717687, Babs Geldof 06-20965896 of via het vaste nummer van Vakmasters 0164-213558 

Alle nieuwsberichten

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV