Uitgelicht: Aannemersbedrijf Cees van der Zande

21-07-2015

In deze nieuwsbrief laten we u een kijkje nemen bij Aannemersbedrijf Cees van Zande.

Bij binnenkomst in het moderne kantoor aan de Bedrijvenweg heb je als snel door dat het een familiebedrijf betreft, zeker als het om de werksfeer en betrokkenheid gaat.

Bovendien is het een familiebedrijf met een zeer rijke historie, dat inmiddels 102 jaar bestaat. Binnen enkele jaren zal hun zoon Bart (29) het bedrijf als 4e generatie overnemen. Samen met Aries Nieuwkerk, die al op zijn 15e voor het eerst kennis heeft gemaakt met het bouwbedrijf, zal hij het traditionele familiebedrijf voortzetten.

Cees vertelt dat hij het bedrijf in 1980 overnam van zijn vader. Ook niet bepaald de gemakkelijkste tijd toen de economie in een diepe crisis zat. Het geeft aan dat men het klappen van de zweep wel kent. “We hebben nooit meegedaan in prijsvechten” vertelt Cees.

“Samen met Adri zijn we altijd voor kwaliteit gegaan. Natuurlijk was het zo dat we regelmatig te duur werden bevonden, maar toch deed de mond-tot-mondreclame dat vaak teniet. Snelheid, flexibiliteit en netjes werken zijn zaken waar we ons altijd op hebben gefocust. En dat werpt vandaag de dag nog altijd zijn vruchten af. We bekijken voor aanvang zorgvuldig wat de opdracht en de situatie is, zodat we een passende offerte kunnen maken. Onze offertes zijn uitgebreid, maar laten dan ook niets te raden meer over. Dat is niet alleen voor de klant, maar ook voor ons wel zo prettig.”

Visitekaartje
“Onze werknemers zijn het visitekaartje van het bedrijf. We hebben wel eens personeel aangetrokken via een uitzendbureau, maar dat was geen succes. Je ziet dan toch te vaak dat er niet wordt gekeken naar waar iemand wordt geplaatst en wat voor iemand daarbij past. De relatie die we met Bouwmensen, het vroegere SPB hebben, zorgt meestal voor de juiste klik met nieuwe leerlingen. Als de tijd het toelaat, zien we dat leerlingen graag bij ons blijven. Via Vakmasters blijven we toch flexibel in ons personeel. De crisis lijkt over het dieptepunt heen, maar we zijn nog erg voorzichtig met het in vaste dienst nemen van personeel. Daarmee is de flexibiliteit die geboden wordt via Vakmasters een prima oplossing. Niet in de laatste plaats, omdat men precies weet waar wij naar op zoek zijn en ook omdat ik weet dat deze werknemer ook goed betaald wordt.”

Het aannemersbedrijf is van alle markten thuis. Wie kent het ultramoderne pand van BOM engineering niet dat aan de A17 ligt. Maar ook voor industriële en particuliere nieuwbouw- en renovatieprojecten, heeft het bouwbedrijf faam gemaakt in de regio. “Klanten benaderen ons voor een eenvoudige aanbouw, maar ook voor het bouwen van een nieuw huis. Ook moderne bedrijfsgebouwen behoren tot onze reguliere werkzaamheden. Ons machinepark is modern en ons personeel allround opgeleid, waardoor wij deze opdrachten als geen ander kunnen uitvoeren”.

Nadat we het jubileumboek van het 10- jarig bestaan hebben bekeken, staat een ding vast. Dit bouwbedrijf kan nog vele generaties vooruit!

Alle nieuwsberichten

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV