Leo Vissers: “Vakmasters kwam precies op tijd”.

21-07-2015

Het is inmiddels tweeëneenhalf jaar geleden dat Leo in contact kwam met Vakmasters. Twee maanden daarvoor was hij op 50-jarige leeftijd als allround timmerman werkeloos geraakt toen Bouwbedrijf Herwig de deuren sloot, omdat er geen bedrijfsopvolging was. Bij Herwig was hij destijds ruim 25 jaar werkzaam.

“Een zorgelijke tijd”, zoals Leo het omschrijft, omdat het lastig was om op die leeftijd weer snel aan de slag te komen. Nadat hij bij Vakmasters in dienst trad, heeft hij het eerste jaar bij verschillende bedrijven gewerkt. Het was immers een periode dat er weinig werk was.

”Het was een leerzame periode”, aldus Leo. “Je kwam bij verschillende bedrijven terecht, waardoor je je steeds moest aanpassen aan de cultuur binnen een bedrijf. Ik vond dat niet meer dan vanzelfsprekend, omdat ik heel blij was dat ik werk had. Cees van Agtmaal kende mij en de bedrijven zo goed, dat het bijna altijd klikte.”

Leo heeft inmiddels zijn diploma Leermeester behaald, waardoor hij inmiddels ook leerlingen op de bouwplaats begeleidt.

Inmiddels werkt Leo al bijna een jaar bij Aannemersbedrijf Cees van der Zande. “In het verleden werd ik via Herwig al regelmatig ingehuurd door hen. Ik heb het hier nu ontzettend naar mijn zin. Het is prettig om in een omgeving te werken die je goed kent, maar als Vakmasters er niet was geweest, dan was het niet ondenkbaar geweest dat ik  een ander vak had moeten kiezen. Bovendien is alles financieel nu ook prima geregeld”, besluit Leo. 

Alle nieuwsberichten

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV