In gesprek met Luc de Nijs

16-12-2016

We gaan in gesprek met Luc de Nijs, directeur van Bouwgroep De Nijs – Soffers over zijn ervaring met Vakmasters.

Bouwgroep de Nijs – Soffers is actief in vele segmenten van de bouwwereld. Ieder vakgebied vraagt  zijn eigen specialisme en kennis welke binnen de bouwgroep ruim aanwezig is. De bouwgroep kenmerkt zich door een effectieve organisatie met korte lijnen en grote kennis en betrokkenheid van de medewerkers. Hierdoor zijn zij in staat om actief mee te denken in oplossingen en verbeteringen om samen met u te komen tot een zo optimaal mogelijk eindresultaat. Ze zijn actief op het gebied van:  Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie, Restauratie en Machinale houtbewerking

De samenwerking tussen De Nijs en Vakmasters is ontstaan door de afname van leerlingen die in dienst waren bij Bouwmensen Zuidwest(voorheen SPB). Er zijn inmiddels al een groot aantal oud leerlingen die doorgegroeid zijn tot vak volwassenen  via de opleiding.  De diensten die zij afnemen bij Vakmasters zijn voornamelijk metselaars, timmermannen en werkvoorbereiders.   De samenwerking met  Vakmasters is  inmiddels de flexibele schil rondom de harde kern voor de Nijs- Soffers.

Vakmasters is een organisatie die zich houdt aan gemaakte afspraken. Ook als er echt iets is staan ze voor je klaar en zoeken ze naar een oplossing; verteld Luc. Ze proberen de juiste kandidatenmatch te maken voor onze organisatie, uiteraard moet ze natuurlijk wel ’’de voorraad’’ hebben om een match te kunnen maken. We zien dat mensen die bij ons in dienst komen via Vakmasters vaak blijven hangen. Natuurlijk heb je er ook jobhoppers tussen zitten, aldus Luc de Nijs.

Ondanks de afgelopen recessie in de bouw heeft de Nijs- Soffers  deze goed overleefd. De  Nijs- Soffers ziet dan ook, nu de bouw weer enorm aantrekt, dat de vraag naar vakmensen steeds meer toeneemt.

Vakmasters is zelf ook erg tevreden over de samenwerking met De Nijs –Soffers. De communicatie loopt goed en dat is toch wel een heel belangrijk punt. Beide partijen kijken dan ook positief naar de verdere samenwerking in de toekomst.

Alle nieuwsberichten

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV