Het uitzendbureau met vacatures in de bouwsector

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw, bij jou in de buurt? Bekijk dan snel ons overzicht van de laatste vacatures in de bouwsector. Vakmasters Zuidwest is namelijk hét uitzendbureau van Zuidwest-Nederland dat in de bouw is gespecialiseerd.
Vakmasters is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het trainen, uitzenden en detacheren van vakkrachten in de bouw. Wil jij samen met ons bouwen aan je toekomst mét uitzicht op een goed maandsalaris? Schrijf je dan in bij Vakmasters, hét uitzendbureau in de bouw voor jouw regio. Of bekijk het overzicht van meest recente vacatures in Zuidwest-Nederland.

 

Waarom kiezen voor Vakmasters?

  • wij hebben een groot aanbod aan uitdagende vacatures in de bouwsector
  • je bent bij ons geen nummertje, we kiezen altijd voor een persoonlijke benadering
  • de ontwikkeling jouw vakmanschap staat voorop
  • je salaris is conform BouwconvenantBij Vakmasters blijf je jezelf ontwikkelen

Om kwaliteit te kunnen leveren hechten we veel waarde aan kennis en vaardigheden. Daarom investeren wij actief in scholing en begeleiding van jou als (aankomend) bouwtalent. Deze activiteiten zijn erop gericht om je continu te scholen, te coachen en te begeleiden. Door deze persoonlijke en intensieve aanpak weten wij nieuw bouwtalenten te creëren en te behouden.

 

Ben je starter in de bouw??

Als uitzendbureau gespecialiseerd in de bouw vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij als starter voor de bouw behouden blijft. Want we hebben je nu en zeker straks in de toekomst hard nodig! Daarom kan iedereen met een bouwopleiding die wil doorstromen van opleiding naar werk zich inschrijven bij Vakmasters Zuidwest.

Vacatures in de bouw

Ben je op zoek naar vacatures in de bouw? De vraag naar personeel in de bouw blijft groeien dus het aanbod aan vacatures is groot. Als uitzendbureau gespecialiseerd in bouw vacatures zorgen wij altijd voor passend werk dat bij jou past. Zo zorgen we voor een leuke baan die je past en die aansluit bij je opleiding en waar je interesses liggen.  
Salaris volgens Bouwconvenant?

Mensen met ambitie en technisch inzicht verdienen bij ons een goed salaris volgens het Bouwconvenant en krijgen goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Uitleg Bouwconvenant

 

Vanaf de eerste dag dat een uitzendkracht in de bouw werkt, geldt het bouwconvenant. Het bouwconvenant is vastgelegd in de cao voor bouwnijverheid.

 

Voor vakkrachten * is het gehele bouwconvenant direct van toepassing , waaronder afspraken over deelname aan het pensioenfonds bedrijfstak bouw(bpf BOUW), salaris, reisuren vergoeding, roostervrije dagen, en aanvullende regelingen voor senioren.

 

*een vakkracht is iemand die :

  • binnen een periode van twee jaar minimaal 12 maanden als uitzendkracht/werknemer in de bouw heeft gewerkt, of
  • een in de Bouw- CAO erkende vakopleiding volgt of hiervoor een vakdiploma heeft behaald.

 

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV