Vacatures metselaar Zuidwest

Heb jij het vak van metselaar in de vingers en ben je opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Wij hebben regelmatig leuke vacatures voor enthousiaste metselaars. Wij zijn een een uitzendbureau actief in Zuidwest Nederland (Zeeland en West Brabant) dat zich richt op het plaatsen van vakspecialisten in de bouw.

Ben jij de metselaar die wij zoeken?

Ben jij een startende of juist een ervaren metselaar? Wij zijn op zoek naar zowel startende metselaars en naar metselaars die al meerdere jaren ervaring hebben. Als metselaar verricht en repareer je zelfstandig alle soorten metselwerk, voegwerk en eenvoudig raapwerk op verschillende bouwprojecten. denk bijvoorbeeld aan de huizenbouw of utiliteitsbouw. Voor deze functie is het is belangrijk dat je secuur kunt werken en dat je gedeven bent om door te werken wanneer dit nodig is.

Metselaar vacatures: competenties

Naast vakkennis is er een aantal vaardigheden die je moet beheersen als metselaar zijnde. Veel metselaar vacatures lijken daarom op elkaar. Nieuwsgierig of jij die vaardigheden bezit? Check hier wat de meest voorkomende zijn:

  • flexibel
  • nauwkeurig
  • stressbestendig
  • snel kunnen werken


Verder is het natuurlijk handig als je bezit over een rijbewijs B. En in de meeste metselaar vacatures van onze opdrachtgevers wordt ook vaak gevraagd naar een VCA certificaat. Al is dit niet altijd verplicht.

Metselaar vacatures in Zeeland

Woon je in regio Zeeland? Onze vestiging in Goes heeft regelmatig interresante vacatures voor metselaars. Bekijk snel ons overzicht van metselaar vacatures in Zeeland.

Metselaar vacatures in Brabant

Woon je in Zuidwest-Brabant? Onze vestiging in Bergen op Zoom heeft regelmatig interresante vacatures voor metselaars. Bekijk dan welke opdrachtgevers momenteel metselaar vacatures hebben open staan.

Zitten er geen metselaar vacatures tussen die bij jou passen? Neem dan contact met ons of schrijf je online in bij Vakmasters. Het kan namelijk zo maar zijn dat we binnenkort wel een passende vacature voor je vrij hebben.

Vacatures

  • Er zijn geen vacatures gevonden, ga terug om opnieuw te zoeken.
Terug
Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV