vacatures stukadoor Zuid West

Ben jij een startende of juist ervaren stukadoor? En zoek je een baan? Kijk dan eens bij de stukadoor vacatures van Vakmasters. Vakmasters is een uitzendbureau dat zich richt op het plaatsen van vakspecialisten in de bouw. Met de leukste vacatures in de regio Zuidwest-Nederland.

Heb jij de stuctechnieken in de vingers?

Een vereiste voor de stukadoor vacatures die wij aanbieden, is natuurlijk dat je de belangrijkste stuctechnieken in de vingers hebt. Als stukadoor zorg je ervoor dat een wand of plafond glad afgewerkt wordt. Denk bijvoorbeeld aan pleisterwerk, raapwerk, sierpleisterwerk, sierlijsten, ornamenten, schuurwerk, gevelbepleistering, spack-spuitwerk, etc.

Ook is het heel belangrijk dat je snel en nauwkeurig werkt, zodat tijdens het egaliseren van een muur de pleister, specie of mortel niet opdroogt. De ervaring die je nodig hebt verschilt per vacature en is afhankelijk van de klus.

Stukadoor vacatures: competenties

Naast vakkennis is er een aantal vaardigheden die je moet beheersen als stukadoor zijnde. Veel stukadoor vacatures lijken daarom op elkaar. Nieuwsgierig of jij die vaardigheden bezit? Check hier wat de meest voorkomende zijn:

  • flexibel
  • nauwkeurig
  • stressbestendig
  • snel kunnen werken


Verder is het natuurlijk handig als je bezit over een rijbewijs B. En in de meeste stukadoor vacatures van onze opdrachtgevers wordt ook vaak gevraagd naar een VCA. Al is dit niet altijd verplicht.

Stukadoor vacatures in Zeeland

Woon je in regio Zeeland? Bekijk snel ons overzicht van stukadoor vacatures in Zeeland.

Stukadoor vacatures in Brabant

Woon je in Zuidwest-Brabant? Bekijk dan welke opdrachtgevers momenteel stukadoor vacatures hebben open staan.

Zitten er geen stukadoor vacatures tussen die bij jou passen? Neem dan contact met ons of schrijf je online in bij Vakmasters. Het kan namelijk zo maar zijn dat we binnenkort wel een passende stukadoor vacature voor je vrij hebben.

Vacatures

  • Er zijn geen vacatures gevonden, ga terug om opnieuw te zoeken.
Terug
Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV