Vacature PR & marketingmedewerker

Publicatie datum
26-06-2017 
Functie
PR & marketingmedewerker 
Bedrijf
Bouwmensen / Bouwcirkel / Vakmasters NHM 

Functieomschrijving

Over de vacature

Achtergrond

De bedrijfstak bouw is in beweging, er wordt weer volop gebouwd en bouwbedrijven hebben een enorme behoefte aan goed opgeleide mensen. De belangrijkste kerntaak van Bouwmensen is het werven en opleiden van jongeren tot vakmensen voor de toekomst. Dit in samenwerking met inlenende bouwbedrijven, gevestigd in de regio Noord-Holland Zuid. Vier vestigingen van Bouwmensen in deze regio hebben hun PR-activiteiten gebundeld om voldoende instroom te genereren. Daarnaast promoten zij ook hun gezamenlijke (neven)activiteiten zoals Bouwcirkel, Vakmasters en BouwTalent.

 

Functiebeschrijving

DE PR & Communicatiemedewerker realiseert verschillende projecten die bijdragen aan het vergoten van de naamsbekendheid en de activiteiten van Bouwmensen. Daarnaast voert hij/zij activiteiten uit om de opleidingen van Bouwmensen onder de aandacht te brengen bij de verschillende doelgroepen.

 

Taken

Website(s) optimaliseren en up-to-date houden; Schrijven van interne en externe nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen; Bijhouden en gebruiken van social media; Maken en bijhouden van activiteitenplanning; Organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten; Presentaties geven op middelbare scholen; Bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes; Ontwerpen en plaatsen van advertenties; Ontwerpen van foldermateriaal.

 

Functie-eisen

Afgeronde HBO opleiding Communicatie/Marketing

Kennis van Photoshop, InDesign, Google Analytics.

Zelfstandig, een aanpakker, die graag contacten onderhoudt en nieuwe contacten legt.

Woonplaats bij voorkeur in Noord-Holland Zuid.

In het bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij?

Een leuke startersfunctie voor 32 uur per week, waarbij je veel ervaring kunt opdoen. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de vestigingen in Diemen , Zaandam en Beverwijk.

Reageren kan tot 1 juli 2017 per mail aan Vakmasters Noordh ollands Midden BV ( info@vakmasters-nhm.nl).

Opleiding / Ervaringseisen

Locatie / Regio

Duur werkzaamheden

Reageer op deze vacature

Terug

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV