Vacature Leerling grondwerkers met baan garantie Goes

Publicatie datum
07-11-2017 
Functie
Leerlingen Infra 
Bedrijf
Inframensen  

Functieomschrijving

Voor onze partner Inframensen zijn wij op zoek naar leerling grondwerkers. De carrièremogelijkheden in de Infra reiken net zo ver als jouw ambities.Van straatmaker tot uitvoerder of directeur van je eigen bedrijf; Inframensen leidt je op tot een vakman in de grond-, weg- en waterbouw. Je begint bij de basis en kunt doorgaan tot jouw stip op de horizon. Bij Inframensen gaan theorie en praktijk hand in hand. Je zit dus niet de hele week op school, maar bent ook veel buiten en in de werkplaats van Inframensen voor praktijkinstructies. Een unieke combinatie, die jou optimaal klaarstoomt voor het échte werk.

 

Natuurlijk leer je allereerst de fijne kneepjes vanhet vak maar de moderne vakman is van meerdere markten thuis.We helpen je daarom ook aan technische vaardigheden net buiten je vakgebied. Zo kun je makkelijker samenwerken met je collega’s. Je leert om te gaan met opdrachtgevers en we leren je werkplanning en werkvoorbereiding. Daarnaast zorgt Inframensen voor een uitstekende begeleiding tijdens de opleiding. We bespreken regelmatig hoe je studie verloopt zodat jij weet dat je op koers blijft.

In de infra kun je op talloze manieren doorgroeien.

Opleiding / Ervaringseisen

Vind je het fijn om lichamelijke arbeid te verrichten en ook met je hoofd bezig te zijn? Wil jij een uitdaging in je werk en aan het eind van de dag trots zijn op wat je hebt gemaakt? Wil je nu al graag aan het werk, maar vind je een diploma ook belangrijk? En voor de toekomst wens je een leuke baan met uitstekende doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij de knappe kop die we nodig hebben en is een opleiding bij Inframensen echt iets voor jou.

Met een diploma vmbo-kader beroepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg, kun je starten op niveau 3. Ook met een havo-diploma kun je instromen op niveau 3. Maar er is meer mogelijk. Neem contact met ons op en samen kijken we wat het beste bij jou past.

Locatie / Regio

Goes

Duur werkzaamheden

Opleiding werken en leren met baangarantie

Reageer op deze vacature

Terug

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV