Vacature Werkvoorbereider Naarden

Publicatie datum
09-03-2017 
Functie
Werkvoorbereider 
Bedrijf
Vakmasters Utrecht het Gooi 

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de planning van bouwprojecten van begin tot het eind. Je bewaakt de voortgang en kosten en je bent de schakel tussen verschillende betrokken partijen, zoals uitvoerend personeel en opdrachtgevers. Je bent duidelijk in de communicatie naar de verschillende partijen. Je draagt zorg voor het controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en leveranciers. Jij bepaalt de meeste efficiënte en effectieve werkwijzen en berekent en verzorgt de inkoop van materialen, waarbij je onderhandelt over prijzen.

Voel je je al aangesproken?

 

Opleiding / Ervaringseisen

Je staat stevig in je schoenen en bent duidelijk in je communicatie naar klanten en collega's. Je bent goed in plannen, organiseren en kan zowel in een team als zelfstandig werken.

Bij voorkeur heb je een HBO diploma richting bouwkunde op zak maar wanneer je MBO bouwkunde en een flinke dosis ambitie hebt zien we zeker mogelijkheden.

Wanneer je in een soortgelijke functie hebt is dat mooi meegenomen. Wanneer je dat nog niet hebt nodigen we je ook graag uit om te reageren!

 

Mail je CV naar: info@vakmastersutrechthetgooi.nl

Locatie / Regio

Naarden

Duur werkzaamheden

Lange tijd

Reageer op deze vacature

Terug

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV