Uitzendbureau in Zeeland/Goes zoekt bouwtalent

Zoek je een baan in de bouw? En woon je in de regio Zeeland? Dan ben je bij Vakmasters aan het juiste adres. Vakmasters Zuidwest is namelijk hét uitzendbureau van Zeeland dat zich specifiek richt op vacatures in de bouwsector.

Vakmasters Zuidwest is het uitzendbureau van regio Zeeland, dat gevestigd is in Goes. Wij hebben een breed en actueel aanbod aan vacatures in de bouwsector. Timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters, etc. Dankzij de centrale ligging van het uitzendbureau in Goes, hebben wij een goede connectie met de opdrachtgevers en de werkzoekenden in deze regio. Zo kunnen we snel de juiste mensen plaatsen.

Bezoek ons uitzendbureau in Goes?

Ben jij het bouwtalent dat wij zoeken voor onze opdrachtgevers in regio Zeeland? Dan maken we graag persoonlijk kennis met je. Je bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen op de vestiging van Vakmasters Uitzendbureau Goes.

Schrijf jezelf alvast in via de website en plaats je CV. Zo kunnen we je direct benaderen als er een passende vacature voor je is.

Plaats uw CV

Vacatures uitzendbureau Zeeland

Wil je eerst vacatures zoeken? Bekijk ons meest recente vacatureaanbod in de bouwsector dat momenteel geregistreerd staat bij Vakmasters uitzendbureau, vestiging Goes.

Ben je starter in de bouw?

Mooi, want we hebben je nu en zeker straks in de toekomst hard nodig! Dus we behouden je graag in de bouwsector. Daarom kan iedereen met een bouwopleiding die wil doorstromen van opleiding naar werk zich online inschrijven bij Vakmasters Zeeland.
Tot snel bij onze vestiging in Goes!

Adresgegevens:
Industriestraat 7
4462 EZ Goes
0164-213558

Waar vind ik het uitzendbureau in Zeeland?

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV