Uitzendbureau in Bergen op Zoom/ West-Brabant zoekt bouwtalent

Woon je in West-Brabant en zoek je werk in de bouw? Vakmasters Zuidwest is hét uitzendbureau in Bergen op Zoom dat gericht is op vacatures in de bouwsector, in de regio West-Brabant. Ben jij het bouwtalent met technisch inzicht dat wij zoeken? Schrijf je dan snel in of bekijk direct het vacatureaanbod.

Vakmasters Zuidwest is een uitzendbureau in Bergen op Zoom met een breed vacatureaanbod in de bouwsector, in de regio West-Brabant. Specifiek is gekozen voor de locatie in Bergen op Zoom, zodat we vanuit een centraal punt contact kunnen houden met de opdrachtgevers en uitzendkrachten in West-Brabant.

Vakmasters uitzendbureau in Bergen op Zoom

Voor onze opdrachtgevers in regio West-Brabant zoeken wij continu vakkrachten, maar ook zeker nieuwkomers in de bouw. Timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters: Vakmasters heeft een breed aanbod aan vacatures in ieder vakgebied.

Starter in West-Brabant?

Ben je net klaar met je opleiding en vind je het lastig om een passende baan te vinden? Bij Vakmasters zijn we ons er van bewust dat we je nu en straks in de toekomst hard nodig hebben. Dus we doen graag ons best om je in de bouw aan het werk te krijgen. Iedereen met een bouwopleiding die wil doorstromen van opleiding naar werk kan zich daarom inschrijven bij uitzendbureau Vakmasters in Bergen op Zoom.

Vacatures uitzendbureau Bergen op Zoom

Benieuwd welke vacatures we nu al open hebben staan? Benieuwd naar het soort vacatures en opdrachtgevers? In het vacatureaanbod vind je de meest recente vacatures die we onlangs online hebben geplaatst.


Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV