Zoek een baan

Ervaringen met Vakmasters Rivierengebied


Lees hieronder de ervaringen van werknemers en werkgevers met Vakmasters Rivierengebied.  

Ricardo Touwslager
Door Vakmasters Rivierengebied ben ik nog aan het werk.” 

Ricardo Touwslager
"Ik werkte bij ERA Contour tijdens mijn niveau 2 en 3 opleiding. Helaas mocht ik niet bij het bedrijf blijven werken, omdat er geen nieuwe mensen werden aangenomen. Vakmasters Rivierengebied heeft mij toen geholpen. Doordat ik me bij hen aanmeldde, kon ik toch bij ERA Contour blijven. Door Vakmasters ben ik nog aan het werk en ik vind het super! Ik werk nu anderhalf jaar op de afdeling bouwservice en heb het nog steeds hartstikke naar mijn zin.  Het werk is heel divers, het is elke dag anders en dat is heel leuk. Ik heb goede ervaringen met Vakmasters Rivierengebied. Het is een goed georganiseerd bedrijf. Als er iets is, word je goed geholpen. De contacten met de organisatie zijn persoonlijk en dat is heel fijn."

 

Bas Vonk - leerlingencoördinator ERA Contour

Bas Vonk en Ricardo Touwslager“Vakmasters Rivierengebied staat open voor de leerling en houdt tegelijk contact met de inlener.”

 "Na het behalen van zijn diploma kon Ricardo Touwslager geen contract meer krijgen bij zijn werkgever. Daarom plaatste leerlingcoördinator Bas Vonk hem uit via Vakmasters Rivierengebied. Daardoor kon Ricardo toch bij ERA Countour blijven werken. Het is heel goed als gediplomeerde leerlingen de kans krijgen om bij het bedrijf te blijven werken. Op deze manier wordt er veel kennis behouden in de bouw.”

 

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV