Vakmasters Noordhollands Midden

 

WAAR STAAN WE VOOR

Vakmasters is sinds 2007 actief in arbeidsbemiddeling voor de bouw. Met een netwerk van 8 vestigingen in Nederland, is Vakmasters een toonaangevende uitzendgroep binnen de bouw. Vakmasters is een landelijk werkende organisatie met een grote beschikbaarheid en variatie van uitzendkrachten. Dit geeft ons de gelegenheid om snel invulling te geven aan uw wensen en behoeften.

ONZE MISSIE

Vakmasters is transparant, betrouwbaar en ondernemend. Daarnaast heeft Vakmasters veiligheid hoog in het vaandel staan en werken we binnen de door de wet geschetste paden. Het is ónze taak uw vraag naar flexibel en deskundig personeel en het aanbod van werkzoekenden samen te brengen. 

VISIE

De huidige arbeidsmarkt vraagt om nieuwe oplossingen en een toenemende flexibiliteit. Bedrijven in de bouw vragen om flexibele maatwerkoplossingen, om zo optimale beschikbaarheid van personeel, maar ook beheersbaarheid van de kosten, mogelijk te maken. Deze flexibilisering is voor bedrijven en organisaties noodzakelijk. Vakmasters maakt dit voor u mogelijk. Zowel voor opdrachtgevers als voor medewerkers wil Vakmasters een 'goede bekende' zijn.  

 

Geen passende baan in ons bestand?

Laat uw gegevens achter en wij brengen u in contact met een werkgever.

Plaats uw CV